Blogul nostru își propune să fie locul unde te îndrepți mereu atunci când ai nevoie de un program de disciplină și antrenament pentru câinele tău. Echipa noastră este formată din specialiști care împreună au peste 30 de ani de experiență în dresajul canin și, pe parcursul timpului, au lucrat cu multiple rase și câini de toate vârstele și mărimile. Oricare ar fi problema de comportament a prietenului tău patruped, poți găsi rezolvarea în paginile noastre.

Membrii echipei noastre sunt susținători înfocați ai drepturilor animalelor, au publicat numeroase articole în reviste de profil și au participat la conferințe naționale și internaționale. Sunt implicați, de asemenea, în acțiuni de voluntariat și de donație.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a împărtăși experiența acumulată pe parcursul anilor cu fiecare iubitor de animale pentru a putea aduce o schimbare în bine în comportamentul animalului de companie și pentru a putea trăi împreună oriunde te-ai afla. Metodele noastre de dresaj și sfaturile pe care le veți întâlni aici se concentrează pe crearea unei conexiuni între câine și stăpânul său, pentru un trai armonios împreună. După multe cărți citite, multe videoclipuri vizionate și examinarea diverselor metode folosite în întreaga lume, am adunat concluziile și le-am expus în paginile ce urmează pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum trăiesc simpaticele necuvântătoare.

Pe lângă dragostea pe care fiecare din noi o are pentru sufletele patrupede, am vrut să vă împărtășim strategii, metode și tehnici prin care să vă înțelegeți cel mai bun prieten necuvântător. Nu este necesar să plătiți sume impresionante unui dresor profesionist, care poate folosi metode îndoielnice. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie să știți pentru a educa și a învăța câinele comportamentul corect încă de la vârste fragede.

Pasiunea noastră a luat avânt cu mulți ani înainte, observând cum multe animale de companie se chinuie să-și înțeleagă stăpânii, care la rândul lor nu puteau pricepe ce presupune un astfel de angajament. Majoritatea metodelor de dresaj se concentrează asupra efectului și nu asupra cauzei unui comportament neadecvat. Iar folosirea empatiei și a metodelor corecte îți vor face câinele să se schimbe singur de la o zi la alta, fără prea mult efort.